Live Kanalisering i Herlev 11.1 2007 for åben gruppe (afskrevet efter bånd efterfølgende)
(Forinden kanaliseringen var blevet sunget Gayatri mantra og lavet en Christus meditation

Birgit Elisabeth Friis Emdal kanaliserer: 
Lyt her


Jeg er Maria. Jeg er Lysets datter.
Kære børn. Som Birgit ganske rigtig sagde til jer er stilheden vigtig, ikke blot for jer, men for alle på Jorden. Det der er sket indtil nu for jer her i aften er meget mere, end hvad I er klar over i dette øjeblik.
Vi har flyttet rundt på nogle energier i jeres krop. Og det er også et tegn til jer, at der ikke skulle være musik, både det med stilheden, som I har fået at vide, men også at tingene skal til at ske på nye måder for alle som én i gruppen her. Det er et nyt år. Nye hændelser, nye udfordringer er på vej. Ja de er der allerede til jer.
Derfor vil jeg bede jer om, når nye tilbud kommer til jer, nye døre åbnes, for det vil i sandhed ske, at I går dybt i hjertekammeret og mærker efter, hvad der er rigtigt for jer. Og det der er rigtigt for jer, kære børn, er det der bringer jer glæde, det der løfter jer i glad forventning, ja blot ved tanken om det.
Alt andet, det der tager jeres energi, gør jer frustrerede, kede af det eller måske vrede, er situationer og valg I med fordel kan gå uden om.
Som der blev sagt til jer under meditationen, er der uendeligt af både kærlighed og ressourcer i Universet til jer alle. Og alle som én har I været igennem mange prøvelser i det gamle år 2006.
Dette år I står overfor er et magisk år.
Magisk på den måde at forstå, at det også er et manifestationsår for jer alle. En manifestation af de tanker og de følelser I går med dybt i hjertet. Og for at fokusere på dem er stilheden nødvendig. For hvad er det da I ønsker jer aller, aller mest; for at I kan sige, den dag I forlader den jordiske sfære, at I opnåede det, I var kommet for? Det er vigtigt i særdeleshed for jer, der er kommet her i aften, og som nogen sagde, at I var blevet kaldt. Ja, det er I hver især på jeres måde.

Det var ikke tilfældigt, at det netop var jer, der skulle være sammen her i aften. For de budskaber jeg har til jer er enslydende. Det betyder også, kære børn, at I kender hinanden. At I er nået vidt, svinger på det samme niveau eller frekvens, om I vil, i bevidsthed. For alting er bevidsthed, alting er energi. Det er blot udformet på lidt forskellige måder. Og når jeg siger til jer, at I kender hinanden, så er det fra de øvre planer. Det er fra Visdommens Hal, dette åndelige universitet, hvor I ofte færdes for enten at lære, blive undervist af andre eller for selv at give videre. Og foroven således også forneden, derfor gør I det jo også på det jordiske plan.

At modtage undervisning eller give videre. Alle frekvenser og verdener. Alle tider er lige nu.
Vær forberedte, kære børn, på de nye udfordringer, der ligger til jer i dette år.
Med stor fordel anbefaler vi herfra netop denne stilhed. I kan kalde det meditation. Brug de ord der er de rigtigste for jer. Brug den form for meditation, der virker bedst for jer, og mærk efter. Hvad er det, I vil bruge dette år til. Hvad er det, der skal manifesteres for jer?

Jeg sagde til jer, det er et manifestationsår, og jeg siger til jer, hvis I følger jeres hjerter, jeres drømme, og virkelig tænker stort og kærligt om jer selv og på forhånd mærker følelsen af den glæde, det vil give jer at gøre netop det. Se det for jer, som om det allerede var hændt. Gå med glad forventning. Nyd hver dag den gave I har fået af Gud. Og I vil se de ønsker, I går med i hjertet, i sandhed vil blive manifesteret i indeværende år.

Gud kender ikke til grænser. Det er mennesker, der sætter dem og som oftest allermest for sig selv. Tillad jer selv i dette år, allerede her i starten af dette år, at bryde nogle af disse grænser i jeres tanker og følelser, og virkelig gå efter det, der for jer vil gøre en forskel.
Hvad er det I gerne vil huskes som? Hvad er det, du brænder efter at gøre eller prøve af? Det er nu det gælder, for det er nu det er jeres tid!
Og hvis nogen af jer nu skulle sidde og tænke: ”Ja, så skal der et mirakel til.” Så siger jeg til dig, eller jer der tænker det: ”Forvent ikke mirakler, men tillad dem at ske.” Hørte I det? Hørte I hvad jeg sagde?
Og sådan er det, for det er en af de guddommelige love.

Der er mange. Nogle er mere kendte end andre. Men alle er underlagt de guddommelige love, også dem, der aldrig har hørt om dem i dette liv. I kære børn, har lært om dem igen og igen. I jeres mange jordeliv og i Visdommens Hal. Og det I for nylig har fået at vide der, bl.a. også af mesteren Kuthumi, som jeg jo samarbejder med, er netop at nu er det nu! Det er nu, der skal handles på de gode tanker. Se det gode, tænk det gode, hør det gode og gør det gode, for dig og alle andre, du møder på din vej.

Mennesker der står i krise, som får en sygdom eller på andre måder bliver ude af dem selv. Under katastrofesituationer på jorden, eller andre tilfælde hvor de bliver rystede i deres grundenergi.
Disse mennesker, og I har alle hørt derom, begynder at fokusere på ganske andre værdier end dem, de måske tidligere har haft.
Men der er ingen grund til at vente på katastrofer for at sadle om.
Tro på jer selv. Tro på det, der rører sig i jeres hjerter. Tro på at det kan lade sig gøre. Hvis ikke du tror på dig, hvorfor skulle andre så tro på dig?

Alle jer der sidder her i aften har jo altid troet på noget højere, noget større. En form for gudsbegreb. Gud har mange navne. Gud har også jeres navne, for I er dele af Gud og det er derfor I kan manifestere det, I ønsker jer.
 
Det var det Jesus Kristus, der vandrede på jorden for over 2000 år siden, minder jer om også nu i dette øjeblik. Det var derfor, han kom med dette kærlighedsbudskab. At vi alle som én har samme far. At vi alle er en del af den samme energi, og vi derfor også alle sammen kan lave mirakler. Eller sagt på en anden måde, manifestere det I ønsker jer, uanset hvad det er. Fysisk, psykisk eller åndeligt. For det hele hænger jo sammen. Det er som et kinesisk æskesystem. Forskellige frekvenser der går over i hinanden.
Mange af jer har læst teori, esoteriske emner, store værker. Martinus, Biblen, Koranen. Flere af jer kender til den indianske spiritualitet. Der er mange veje til Gud og Gud er overalt. Gud er lige her, rundt om jer og indeni jer, altid. Gud, jeres sande far, ved længe før I selv ved, hvad det er, I har brug for; og jeg skal garantere jer, at I til enhver tid vil få det, I har brug for, uanset om I har bedt om det eller ej. Men jo længere I er kommet i udvikling i jeres bevidsthed, jo flere indvielser I har taget og tager. Jo større ansvar får I også, både overfor jer selv og overfor andre mennesker, ansvar til at gå foran og manifestere det, som I tror på. Det som I taler om, drømmer om, både om natten når kroppen finder hvile og om dagen.

Og dette gælder i særdeleshed jer som gruppe, for I er jo hver især nogen af  dem, der går foran hver på jeres måde, og andre mennesker lægger mærke til jer. Kigger på jer. Hvordan gør I? Hvordan handler I i enhver given situation? En mester på jorden kan vælge, hvordan han eller hun vil reagere og handle i en hvilken som helst situation, og holde følelserne i balance og vælge at have en god dag, uanset hvad der sker omkring dig, og se lyset og det positive i alting.
I er Lysbærere. Der står 3 lys og lyser for jer lige nu. I den kristne terminologi taler vi om Faderen og Sønnen og Helligånden. Helligåndens kraft, det er min energi. Det er den energi, jeg taler til jer med. Det er den energi, I taler til andre med. Det er det aktive princip. Og Sønnen, et symbol på jeres sjæls energi, jeres hjerteenergi. Og Faderen, helheden, alle er lige vigtige, og I er vigtige. I har ønsket at gå til jorden for at gøre en forskel. Ikke blot for jer selv og jeres familie, biologiske familie, men videre ud til andre mennesker og andre lande for flere af jeres vedkommende. Det står skrevet i Livets Bog om jer. Det er et led i den Guddommelige plan for jorden. Tiden er kommet, kære børn, hvor I skal til at bruge jeres mesterenergi. Og det er jeres sjæls energi, den mester som jo står jer nærmest. Jeres egen højere bevidsthed. Hvordan tale med nogen af os, hvis ikke I har kontakt til jeres hjertecenter? Hvordan tale til andre mennesker, kanalisere budskaber fra os til andre, og ikke vide noget om de guddommelige love.
Der er mange teknikker indenfor dette felt og inden for healing, indiansk spiritualitet. Teknikker der er nemme at lære, men hvad nytter det, hvis basis ikke er i orden. Se så er det begrænset hvilke budskaber, der kommer der, eller hvor vidt healingen virker eller ej. Om det holder eller ej. Vidste I det? Har I tænkt på det?

Jeg vil skynde mig at sige, at nogen gange er der noget, der ikke skal virke. Dette handler om karmaloven, en anden af de guddommelige love. Hvis noget ikke tjener et menneske det bedste, så vil vi herfra sørge for, at det ikke sker, eller kun kortvarigt, som en hjælp til dette menneske. En hjælp til at erkende, hvad det virkelig, virkelig, virkelig handler om.
Værdierne! Hvad er jeres værdier? Hvad er det I ønsker jer fra dette liv? Et glimt i universet, så kort er det. Udnyt det og start dette nye år med at handle og tro på dig selv og tænke stort og kærligt. Det er vigtigt, det er nøglen til det hele. Vi hører mange mennesker, hver eneste dag, sige højt eller tænke, for dem hører vi jo også, tankerne; at det og det ikke kan lade sig gøre, fordi det og det og det. Og så er det svært. Så nøglen er, hvis du er en af dem, der kommer til at tænke sådan, at vende det om. Og I kan øve jer hver dag, og skriv op de tanker, du umiddelbart har, og hvis der så er nogle der er mindre gode, så skriv den gode sætning og streg de andre ud. På denne måde kan du arbejde videre med dig selv, og du vil se din liste bliver reduceret og bliver til en positiv liste med glade budskaber.  Og det magiske er kære børn, at det virker.  Tror du på det? Ved du det er sandt?

Hvad er forskellen på at tro og at vide? Det er tvivlen! Hvis du tillader dig selv at tro, tro på dig såvel som du tror på os eller din sande far i universet, så er det at miraklerne kan ske. Men mange mennesker siger jo: ”Jeg vil se det, før jeg tror det” Og så holder de sig tilbage. Så stopper energien, for så må der jo gå et stykke tid, indtil den enkelte kan sige: ”Jeg tror. Jeg tror virkelig på det!” Og en skønne dag, så kan du måske også sige: ”Jeg tror det, og jeg ved det, jeg tillader det at ske, lige nu”.
Hvis der er nogen af jer, der lige nu sidder enten med en smerte i kroppen eller på andre måder noget du af hele dit hjerte ønsker, så sig det inde i dig selv: ”Jeg tror på det, jeg ved det, jeg har det!” Det er lige nu, for tiden er jo en illusion , og jo før du begynder at tænke og sige sådan til dig selv og mærke den glædesfølelse, det giver dig blot ved tanken om det, og du kan give dig selv denne glædesfølelse hver eneste dag, jo tættere er du på at opnå det, hvad enten det er et perfekt helbred, det perfekte arbejde for dig, flere penge, mere kærlighed, hvad som helst. For Gud er alt muligt, men det sjove er, at det er det også for dig, for du er jo en del af Gud.

Vi kaldte Jesus for kongernes konge, hvad er så I? Konger og dronninger! Ja her i aften må det jo blive dronninger. Har I tænkt på det? Nogen har, nogen har ikke.
Hvad er det, der skal ske i det her år for jer? Det er udvidelse, og jeg siger jer, det er udvidelser på alle planer. Det er også succes, og det er glæde. Tingene hænger sammen, men det kræver, kære børn, at I siger ja, siger ja til jer selv, og ja til de nye døre der åbnes, og de nye tilbud der bliver jer vist. Og siger ja til at tro på, at det også vil lykkes for jer, det I sidder og tænker på lige nu. Vi hører det alt sammen, jeres tanker, jeres bønner, ja jeres bønner om hjælp; men I er gået til jorden for selv at manifestere, og for at vise andre mennesker et godt eksempel, gode eksempler, at det faktisk kan lade sig gøre.
Det gælder jer alle. I arbejder forskelligt og har forskellige løbebaner, og dog har I mødtes igen og igen. Ikke blot i Visdommens Hal, men i forskellige inkarnationer forskellige steder på Jorden.
Jo, der var en der talte om Kina. Der har du været mit barn.
Så er der nogen, der for nylig har tænkt meget på Peru, Der har I jo været. I har bevidsthed, I har legemer med derfra og mange andre steder. Og som vi ofte har fortalt: de steder I rejser hen, er steder I har kærlighed til. Dette er jo klart, men det er steder, I har været før, tidligere, og hvor I henter kærlighed og glæde hjem til jer selv, eller giver tilbage til det sted med kærlighed og glæde og lys, og det vil I  altid gøre, uanset hvad I gør, der hvor I kommer frem,  for I healer jo blot ved at være jer. Med den udstråling, med den energi I har, med den bevidsthed I har.
Mange frø er lagt i jorden i det gamle år. De skal vandes nu, så de kan spire og gro op til store, stærke planter. Vi herfra og jeg vil anbefale jer så inderligt at gå hjem og skrive op, hvad det er du vil nå i dette år. Hvad er det du har sat dig for? Er det en bestemt rejse, et bestemt kursus, et bestemt arbejde? At gøre noget for nogen i din familie eller skabe dig det hjem, du altid har ønsket dig? Hvad er det? Det er vigtigt!

I har ønsket at gøre en forskel, og I har for længst gjort en forskel i jeres gerninger i dette jordeliv. Men der er endnu mere forude af større opgaver til jer. Og det står skrevet i Livets Bog om jer. Og dette vil starte i dette år. Derfor, TÆNK NYT og nye måder at gøre tingene på. Det var derfor, at denne aften skulle starte på den måde, som den gjorde.

Også at forlade det gamle, det der ikke længere virker for dig. I Birgits tilfælde var det maskinen umiddelbart, men dette er jo kun et symbol på noget alle her i gruppen med fordel kan forlade.
Det kan også være en gammel overbevisning om dig selv. Mærk efter. Hvad er det mon for dig? Og jeg siger jer: FRYGTEN ER MENNESKETS STØRSTE FJENDE! Og dette med frygten for at miste er måske en af de allerstørste. Men jeg siger jer, alt det gode I har gjort for jer selv og andre kan ingen tage fra jer, og det er det der tæller i spirituel sammenhæng.

Det er ikke gods og rigdom. Det er jeres gerninger. En god følelse indeni, at have sagt og gjort det du tror på, det du brænder for. Det du føler er rigtigt at gøre for dig og dine, og dem du møder på din vej. Dette er ganske ubetaleligt. Det giver energi. Det giver glæde. Det er at være tjener for Vorherre. Og I, kære børn, er jo alle tjenere for Vorherre. I tjener hinanden i dette øjeblik I sidder her, og I har også tjent Jorden og alle dem, I satte ind i det gyldne Kristuslys.

I bliver brugt hver eneste dag, som kanaler for lyset, for det har I bedt om. Derfor er det vigtigt, at huske stilheden og at rense jer. Netop ved stilhed eller ved brug af den violette flamme. Eller at bruge naturen som mange af jer elsker. Brug den metode, I har det bedst med.
Mange mennesker er forvirrede omkring dette, og de er bange for at gå fejl. Når I følger jeres hjerte, og det der ligger umiddelbart for; det I har det godt med;  så er I på den sikre side.
Alle som én er I på rette vej, det skal I vide, og der er mange glæder til jer i dette år, og mange, som jeg sagde, manifestationer, hvis I husker at sige ja.

Dette vidunderlige lille ord som Johannes så ofte har sagt: ”den største åbenbaring af dem alle.” For Gud siger altid ja. Det er mennesket, der siger nej. Det er jer selv, der af og til siger nej. Ubevidst naturligvis, sagt nej til jer selv. Sagt nej til at blive raske eller få det I har brug for. Og hvorfor gør mennesker så det, tænker I måske?  Nogle gør det for at beskytte sig selv. Nogle gør det ubevidst for at straffe sig selv, en følelse af ikke at have fortjent, noget der skal rådes bod på, noget der mangler anerkendelse.
Jeg siger til jer: Søg ikke denne anerkendelse ude hos andre mennesker. Søg den inde i dig. Anerkend jer selv, og alt det I for længst har gjort for jer og andre mennesker, for det er meget, og vi er dybt taknemmelige, at I har gjort det, og jeg ved at I vil fortsætte med at gøre det hver på jeres måde. Og vi vil hjælpe jer på enhver måde, vi har adgang til. Men flere af jer, er nu ved at komme til det punkt, hvor I selv skal tage ansvar og vælge, om I går til højre, til venstre eller lige ud, eller tilbage. Flere af jer har for længst oplevet, hvis I spurgte nogen om noget, en clairvoyant, en kanal, et medie, at I ikke rigtigt hørte noget nyt, eller at I ikke fik svar. Det er ikke fordi at I ikke er elsket, eller at vi ikke vil have med jer at gøre. Det er fordi, kære venner, at tiden er kommet til nu, hvor det er jeres tid. Og det er jer der skal vælge. Og så siger jeg til jer: Så vælg da det bedste for jer. Og hvis du så spørger mig igen: Jamen hvad er det bedste? Så siger jeg til dig: Mærk efter i hjertet. Hvad giver dig glæde, når du tænker på det? hvad giver dig en boblende varm lykkefølelse inde i kroppen? Hvad giver dig farverige billeder indeni dig,  når du lukker øjnene? Det er den retning, du skal gå.
Uanset hvad andre måtte sige, om det kan lade sig gøre eller ej. Om du kan leve af det eller ej. Eller om der skulle et mirakel til eller 2, for at det kunne ske. Mirakler er jo ikke andet end at følge de guddommelige love og at gå den rigtige vej for dig. Og lytte til det der rører sig i dit hjerte.
For indeni dit hjerte er alle svar om dig, om hele universet, så hvis du er stille nok, så kan du høre det og se det og mærke det. Måske du oven i købet kan lugte det eller smage det. Du modtager på den måde, der er rigtig for dig. Og jeg siger jer, at I står alle sammen overfor denne udvidelse, jeg talte om, hvor I kommer til at både se og høre og føle mere, end I førhen har kunnet. Fordi det har I bedt om, fordi det er der I er. Det er det, I er blevet forberedt til, og tro ikke at dette kun er noget til jer. Det er jo for at give det videre til andre på jeres måde. Nogle vil gøre det til venner og bekendte, nogle vil gøre det mere professionelt. Nogle i det talte, andre i det skrevne ord og nogle ved deres handlinger. Kærlige gerninger, at hjælpe der hvor behovet opstår. Det er det, det handler om. Det er derfor I er her, og I ved det alle sammen dybt i hjertet. I går Kristusvejen. Den har I gået i flere inkarnationer. Det har I valgt ganske, ganske frivilligt. Vi taler om den Kosmiske Kristus, der findes overalt i universet og på alle planer. Ikke tilknyttet nogen bestemt religion. Det er blot flere veje. Du finder den vej, der er den rigtigste for dig.
I stilheden findes alle lyde, og i stilheden findes alle svar. Alligevel vil vi overbringe også nogle personlige budskaber i aften, og jeg vil bede dig om at lytte godt efter. Det er jo især til hende, hvis navn står på sedlen, men det er også til alle jer andre, så tag hvad I kan bruge. Ofte har vi set, at den hvis navn står på sedlen, måske var hende, der mindst kunne tage det til sig, budskabet der blev sagt. Det var derfor, det var det navn, vi tog.

Jeg takker for opmærksomheden. Jeg er Maria, jeg er Lysets datter. ADONAI


Kanaliseret af Birgit Elisabeth Friis Emdal

www.Christspirit.com