Kære alle børn af Lyset


I denne tid tændes mange lys ikke blot på gader, stræder, træer og buske, men også i menneskers hjerter
Mange samles til julefest i glæde og kærlighed sammen med deres kære. Mange mindes min søn Jesus Kristus og hans kærlighedsbudskab. Det er på mange måder en skøn tid, hvor især børnene får stjerner i øjnene.
Men mange mennesker og dyr sidder dog også alene og føler sig måske udstødt, forladt, i sorg eller afmagt. Jeg beder jer tænke på jeres næste i denne tid, at sende smil, hjælpsomhed ja måske gaver til dem, som har det svært. Husk at både små og større bidrag gør en forskel, især når der gives med hjertet.
Hvorfor ikke lave hver dag om til en fest, og give  jer selv og alle andre på jeres vej jeres ypperste? Jo mere I giver, jo mere får I selv tilbage. Jeg siger jer, i denne tid hvor Kristusenergien er særlig stærk på Jorden, se da ud over jer selv og ræk hånden ud, der hvor I kan. Den glæde I vil modtage derpå, er uden sidestykke. For det er den ægte glæde, glæden ved at give. Min elskede søn gav alt, hvad han havde, for at vise vejen, vejen til glæde og kærlighed.
Jeg ser og hører jeres drømme, ønsker og bønner hver dag. Intet menneske eller dyr bliver overset, vær vis på det.
Mange af jer vil opleve en ganske anderledes jul i år. Vær forberedt på overraskelser af glædelig karakter, fornyelse og magi i luften
Vid I har fortjent gaverne kære børn.
Jeg hilser Kristus i jer alle, må I få en velsignet juletid. Amen
Jeg er Maria, jeres ydmyge tjener for Vor Herre

Kanaliseret af Birgit Elisabeth Friis Emdal 9.12 2007

www.Christspirit.com