Hjælp hverandre!


Kære børn af Lyset

I ønsker at hjælpe. Jeg siger jer: Hjælp hverandre, men hjælp især dem med tårer i øjnene.
I kan hjælpe jer selv ved at bruge naturen. For dyrene, planterne og stenene/krystallerne -disse vidunderlige healende skabninger er alle en del af jer, ligesom Moder Jord, Fader Sol, Bror vind og Søster regn er det.

Alle er vi forbundet i kærlighed. Kærlighed kan ikke forgå. Den vil altid leve imellem os. Uanset hvor vi er. For Gud er lige her hos os alle og i os alle.

Mange mennesker føler sig ensomme, kede af det og forvirrede i denne tid, hvor så meget nyt sker, både på de indre og de ydre planer. Mange længes efter at finde sit ståsted, sit sande jeg, sine sande venner og arbejde.

Når længslen og savnet bliver for stor så bed i stilhed kære børn, og tal med blomsterne og træerne, de små dyr, I møder i naturen eller måske jeres  egne kæledyr. Den lille busk ude i skoven. Uglen oppe i træet. Den store sten ude på marken. Se de forstår jer, de lytter uden at dømme. De er der for jer.  Hvis I er stille nok, vil I også kunne høre dem svare.......for Gud bor i dem alle og er overalt.
Jeg har grædt mange tårer i alle mine liv på Jorden, men jeg siger jer, jeg har grædt også for jer, og banet vejen og vasket stien, hvor I skal gå. Jeg er med jer i kærlighed. Altid.

Jeg er Maria Magdalene jeres ydmyge tjener for vor Herre Sananda Christ


Kanaliseret af Birgit Elisabeth Friis Emdal 11.8 2004

www.Christspirit.com