Kanaliseringer fra Stjernen
Sananda, Gabriel, Maria, Kuthumi, Serapis Bay og White Eagle


gennem Birgit Elisabeth Friis Emdal og elever fra Stjernens uddannelse
"De opstegne Mestres lære"
Stjernen

Falconér centeret februar 2001 - Krop, Sind og Ånd messen i København

Birgit Elisabeth Friis Emdal

Det er Sananda Christ, der går igennem. Han siger: Jeg er Sananda Christ, Lysets Søn.
Han hilser jer velkommen i Christus' navn. Så siger han til jer, at I er meget elsket, jer, der sidder her. I er gamle, vise sjæle, hver eneste af jer - I har været inkarneret på jorden utallige gange før. I er nået vidt, jer, der sidder her. I indeholder stor visdom, og den visdom, kære børn, skal bringes videre til andre... til andre mennesker. Mange af jer, der sidder her, vil opleve store forandringer i løbet af de næste to-tre år. Der er store forandringer på alle planer. Mange af jer vil flytte; mange af jer vil få nye jobs og indgå i nye konstellationer - både i jeres private forhold og i jeres arbejdssituationer. Han siger til jer, at det er meget vigtigt, at alle jer, der sidder her, er gode ved jeres krop. Det er en høj energi, der bliver sendt ned til jer, og mange af jer går i skole om natten i den åndelige verden. Det gør, at I føler en stor træthed - større end sædvanligt, når I vågner om morgen. Det er fordi, at I er ved at få skiftet nogle af jeres lyslegemer - og dette giver træthed i kroppen. Så tænk over den føde, som I indtager, at den er så ren og frisk som overhovedet muligt. Og mange af jer, der sidder her, skal drikke mere væske. Vand er noget af det mest healende for jer - det rene vand. Rens jeres vand, hvis det er nødvendigt.
Han siger til jer, at I vil få åbnet jeres hjerter. Det er hjerteenergien, Christusenergien, der kommer til jorden. Han er med mange af jer; han er kommet til mange af jer, der sidder her. Og alle jer, der sidder her, siger han, har ganske langt tilbage haft en kontakt til ham. Og I har haft, fra I var ganske små, en forståelse af, at der var noget større end jer. Et gudsbegreb.
Han har boet i jeres hjerter, og I vil få en tættere kontakt til ham, hver og en, der sidder her, i Lysets tjeneste. Forstå, siger han, at I er tjenere for Gud, jer der sidder her, uanset om I lige kan se det eller ej med det, som I laver I jeres arbejde. Hver eneste af jer har arbejdet for ham. I har haft jeres virke, og det har I stadig blandt de mennesker, som I er vokset op med, jeres naboer og jeres kollegaer - alle har I haft og har vigtige roller at spille her. Og her skal I huske på, siger han, at det er vigtigt, at I tør være den, som I er og altid har været. Med andre ord: At I tør være jer selv, i kærlighed til jer selv og til andre mennesker. Energien vil blive stærkere og stærkere på jorden, og mange mennesker vil komme ud i vanskeligheder. I vanskeligheder med dem selv, netop deres nærmeste, deres arbejde og deres helbred. Her er det, at I skal stå sammen med jeres familier, i kærlighed til hinanden. Og hjælpe hinanden i kærlighed.
Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen: Du skal lære at elske din næste! Hvad nytter det, at du kun tænker på dem lige omkring dig? De mennesker, der har brug for din hjælp, kommer til dig. Det kan være en ukendt person, som du møder på din vej i bussen. Du er, og I er, Guds redskaber, hver og en, for I er alle en del af Gud. Uanset, hvad I selv tror... for I er mere, end I selv tror. I er centre af Lys, bevidsthed og kærlighed. Det er, hvad I er, og I er elsket. Jeg er Sananda Christ, Lysets søn.
Jeg vil nu give ordet videre til én af mine venner.


Lizell B. Madsen

Jeg er Ærkeenglen Gabriel,
vær hilset, børn. I har været på en lang rejse, og I er langt om længe nået jeres mål. Det sidste års tid har været en lang læreproces for jer alle sammen. Og I har arbejdet hårdt, det skal I vide.
I er nu nået til et tidspunkt, hvor en ny cyklus begynder. Noget nyt kommer ind I jeres liv. Og I skal huske, at det er planlagt, så I skal ikke være bange for at skulle give slip på noget... på mange ting. Men I skal huske jer selv i processen.
Det er rigtigt, at I skal elske jeres næste. Men hvordan skal I kunne elske jeres næste,når I ikke elsker jer selv. Og det er noget, som de fleste af jer har et problem med. I skal lære at acceptere og elske jer selv, som den I er. I skal vide, at I IKKE skal gøre jer fortjent til Guds kærlighed. Det er en gave til jer. Jeres fødselsgave. I behøver ikke arbejde hårdt for denne kærlighed. I behøver ikke vise jeres værd.
I har Hans kærlighed, men I skal finde den inde i jer selv. I var bevidste om den, da I var børn, men I har glemt den med tiden. Men den kærlighed har I, og I vil finde at i denne tid vil alting flyde til jer i jeres liv. Og i denne nye proces, der starter, vil tingene gå lettere. I vil få en større fornemmelse af helhed.
Men I skal vide, at det nye år, der er gået i gang, også vil blive et tjenesteår. I skal gøre noget for andre. Det sidste års tid har været meget en søgen efter viden for jeres egen skyld - for at udvikle jer selv, både åndeligt og følelsesmæssigt. Nu skal I dele ud af disse (jeres) gaver. Vis, hvad I har lært.
Husk, at I er elsket og beskyttet. Gå i fred. Amen.


Birgit Elisabeth Friis Emdal

Det er Maria, der går igennem. Hun siger: Jeg er Maria, Lysets Datter. Der er blevet talt om børnene. Mange gange. Og mange børn har været herinde på messen. Og mange af jer, der sidder her, har kontakt til børn. Enten jeres egne eller andres. Gå selv tilbage i jeres barndom, og læg mærke til, hvordan I legede, da I var børn. Hvad det var, der tiltrak jer, hvad det var der interesserede jer. Allerede dér har I et tegn på, hvad I er gode til, og hvad det er, der ligger i jeres livskontrakt. Gå til børnene, for i børnene bor visdommen. Der kommer, og er i sandheden mange børn på jorden, og her i Danmark, der indeholder meget stor visdom. Og nogen af jer, der sidder her i dag, vil få med disse børn at gøre enten i jeres egen familie eller via jeres arbejde. Forstå, at der vil opstå mange nye skoler og institutioner for disse nye børn, der kommer med meget stor visdom til jorden. Det er børn, der svinger med en anden kærlighedsfrekvens end hidtil inkarnerede. Det er børn, der vil lære jer, der sidder her, meget, for alle lærer vi af hinanden. Pas godt på børnene, det er Jordens fremtid. Det er gamle, vise sjæle, og I får alle som en kontakt med mindst en af dem. Vær god ved børnene, de kommer jo lige fra Gud.
Jeg er Maria, Lysets Datter.


Rita Kristensen

Jeg er Kuthumi. Mig vil I få megen forbindelse til, siger han. Jeg vil komme og hjælpe jer allesammen. Jeg er med jer, når I sover. Det er mig, der henter jer op i jeres drømme, når I skal i skole. I vil komme meget i skole de næste par år, for I har meget at lære. I har meget at lære, som I skal give videre. Mange af jer har en healende evne med jer, som i skal ud og lære at give ud til de mennesker, som I skal ud at tale med. I har en ro indeni jer - I skal ud og finde en ro indeni jer, som vil hjælpe jer, når I skal heale andre. Og via de, vil I begynde at kunne give ordet videre til andre mennesker, igennem jer selv - og senere hen vil Kuthumis ord komme med... nu bliver jeg lidt nervøs. Han trækker sig tilbage.Britt Johansen

Det er Sananda, der vil sige noget.
For alt det, som I skal fremover i dette år, er der en fællesnævner for alle, der sidder her nu. I må ikke glemme glæden. Den er vigtig. Nogle af jer skal arbejde hårdt med jer selv, det har I allerede sagt ja til. Og så er det vigtigt, at I søger de steder og de ting, der gør jer glade. Glæde er også kærlighed - husk det! En god latter er en god og stor healing. I skulle grine noget mere. I skal ikke være så alvorlige, for livet skal være sjovt. Og kærligheden skal også være sjov. Jeres livsproces behøver ikke at være hård, behøver ikke være hårdt arbejde. I den forstand vælger I selv, hvor hårdt I vil have det i processen. Alle livets finurligheder skal I kigge på og grine af, for det passer altsammen så smukt sammen, hvis I kigger tilbage. I vil også grine af jer selv, godt og grundigt. Og tillad også det - at grine af jer selv. Husk også, at I skal holde af jer selv med kærlighed og accept. Så kan I også acceptere andre, dér hvor de står. Og på den måde får de glæden ind i deres liv - ved at se JER glade. Husk det nu - glæden skal I have med jer i alt, hvad I gør. Og find den frem fra hjertet, det er der den har sin bolig.
I er elsket, og I er æret. Jeg er Sananda.


Rita Kristensen

Kuthumi kommer igen. Han siger, at det ikke var tilfældigt, at jeg gik i stå. Det har noget at gøre med, at vi bliver for ivrige over gerne at ville en hel masse. Det er vigtigt, at I også prøver, selv om I går i stå - at turde forsætter, siger han. Det er meget vigtigt for jer alle sammen, at I lærer den proces, som jeg (Rita) var udefor før. Det var derfor, at jeg skulle prøve den, og det vil I også komme til. Derfor er det vigtigt, at I skal have den med jer - for I skal altid tænke på, at der ikke sker noget ved at gå i stå, der vil altid komme noget nyt. Det vil altid være bedre.
Men det er godt, alt det, som I skal ud og lave, og det vil bringe meget glæde til jorden, og derfor er det vigtigt, at I er her i dag og hører de ord, der kommer til jer. Det var ikke tilfældigt, at jeg skulle gå i stå - husk det, siger han. Det vil I gøre mange gange.
Jeg er Kuthumi, siger han.


Birgit Ellisabeth Friis Emdal

Jeg har Serapis Bey inde. Han siger: Jeg er mesteren Serapis Bey. A propos det med at gå i stå, så er der mange af jer, der sidder her, der har en følelse af, at I er gået i stå - at der er en stagnation i jeres liv. At I står i et vadested, og I ikke rigtigt ved, hvad der skal ske, og hvad det er, I skal bruges til. Men at I har en dyb indre trang og en indre viden om, at I skal bruges til noget, der er stort, og noget der er vigtigt. Og det er rigtigt, fordi I er vigtige led i den guddommelige plan for Lystes tjeneste. Han siger til jer, at I vil opnå en udvidet bevidsthed - en indvielse om I vil i løbet af de næste to-tre år. Det er en stor udvidelse af jeres bevidsthed, og han vil være jer behjælpelig dermed. Han siger til jer, at han vil bringe jer noget, som I skal bruge - I kan bruge, som er meget virksomt til at rense jer selv, jeres tanker og følelser. Han siger, at han engang har været inkarneret på jorden som Edgar Cayce, den sovende profet. Allerede den gang lå det ham meget på sinde at fortælle om tankens kraft, sundhed og sygdom og om drømme. Så læg mærke til, hvad I drømmer om, for også dér får I mange beskeder fra jeres egen sjæl. I kan bruge, siger han, den violette flamme, det violette lys, til at rense jeres tanker og følelser med. Og meditér på den violette flamme. I kan finde mange bøger om det, hvis I har behov for det - meget er der skrevet derom, fordi det er så virkningsfuldt. I skal kunne mærke flammen og se den klart for jer, måske kan I se den i dette øjeblik - I kan gøre det, hvis I har brug for det, fornem den violette flamme, der er omkring jer - hør den knitre og mærk dens varme. Der er sendt den energi ind i dette lokale, så alle kan få del i den. Måske kan I mærke varmen, siger han. Det vil være godt for alle, der er her, ALLE, og han understreger alle, at bruge denne teknik, denne meditationsteknik. Visualisér, siger han, den violette flamme.
I kan se lyst på jeres fremtid, alle jer der sidder her, det er store og glædesfyldte tider, som I går i møde, men også tider med
meget arbejde. Men det er glædesarbejde, det er det arbejde, som I er kommet for at gøre. Men det har været vigtigt, alt det som I har lavet indtil da - indtil nu. Det har været et led på jeres vej, i jeres udvikling - som menneske i jeres spirituelle og åndelige udvikling. Så der er, som der er blevet sagt her i dag af nogen af mine brødre, et skift, som I står overfor - et skift, der vil noget.
Glæd jer, fryd jer, vær taknemmelige over, at I har fået lov at være med I denne proces. Han siger, at han kommer mere og mere nu til de nordiske lande og andre steder i verden; USA og England, hvor han der henter og samarbejder med mennesker, der også skal være med til at heale og rense jorden og medmennesker. Og dyrene og planterne, glem ikke dem! Alle, siger han, er vi dele af hinanden. Det, som du gør mod den mindste ting, gør du imod dig selv. Hav respekt for dig selv, og der er mange af jer, der sidder her, der ikke rigtigt har haft det op igennem livet. Jo, i jeres tanker, siger han, men ikke i jeres følelser. Og den er I blevet prøvet på, så elsk nu jer selv, som min bror, Sananda, har sagt. Det er vejen frem - med kærlighed.
Jeg er Serapis Bey. Han takker for opmærksomheden.Svar på spørgsmål fra publikum

Birgit E. F. Emdal
Det er Sananda, der vil tale til dig. Han siger: Jeg er Sananda. Han er glad for, at du er kommet herind, så han kan få lov til at give dig denne besked.
Han siger, at du jo selv modtager en masse ting, men du tror ikke rigtigt på det. Du vil få nogle tydligere tegn og beviser på det i tiden fremover. Men der ligger mange glædesgaver til dig, og noget af det, som du vil få at vide, vil du få at vide af ham. Men du tvivler, siger han, du vil gerne have nogle tydligere beviser, og det har han hørt. Han har hørt alt, hvad du har sagt og bedt om. Han siger: Hvorfor skulle du ikke kunne få det, som du ønsker. Der er jo også noget andet end det ønske, som du har sendt afsted. Du vil opleve, siger han, hvis du begynder at tænke kærligt om dig selv, som der er blevet sagt her i dag, at du føler dig værdig til at modtage, så vil du modtage. Det vil ske, siger han. Det, som du har tænkt på. Du skal glæde dig, han vil selv komme og tale til dig en dag. Du vil blive forbavset, siger han, til at begynde med, men du vil få mange tegn derpå, at det er rigtigt. Han glæder sig, og det skal du også gøre, siger han. Du har al mulig grund til at glæde dig til din fremtid.
Vær hilset, jeg er Sananda.

Rita Kristensen
Det er Kuthumi. Han siger, at du skal lære at lytte til dit hjerte. Du skal lære at passe godt på dig selv - lære at tænke på dig selv. Du går og tænker på alle andre mennesker end dig selv. Du skal lære at lytte til det, som du har gået og set på her i dag. Prøve noget af det af, som du har set på, før du kom hertil. Det vil bringe dig vejen hen til det, som du skal. For når du prøver noget af, så bliver du klogere, og så vil du finde den visdom, som du skal have. Og tænk på de ord, som er blevet sagt i dette rum. Der er mange ting, der vil lede dig til den vej, som du skal. Og det ligger meget tættere å. Men du skal trygt derhen, hvor det bringes. Og vær rolig. Du har meget uro i dig, og den skal du ind og skabe ro omkring
Jeg er Kuthumi.

Birgit E. F. Emdal
Det er White Eagle. Han siger til dig: Jeg er White Eagle. Jeg er meget med dig, og jeg skal hjælpe dig med noget ganske bestemt. Måske, at du selv har anet det. Han siger til dig, at I har meget fællesenergi, ham og dig. Og han vil hjælpe dig i din transformationsproces, som der er blevet talt om her i dag. Stille og roligt vil du liste ind i en højere og højere energi. Du kommer til at hjælpe mange mennesker. Din kærlighed, siger han, til indianerne har du med dig, fordi du selv har været dér. Du har været inkarneret sammen med ham. Den vil bringe dig vidt, den er med til at åbne dit hjerte, åbne din bevidsthed - kærligheden til indianerne og shamanens vej. Den vil bringe dig ind i en endnu højere energi i kærlighed til Moder Jord, som du har stor kærlighed til. Han takker dig for dit arbejde, og han er White Eagle.

Birgit E. F. Emdal
Det er Maria, der vil sige noget til dig. Hun siger: Jeg er Maria, Lysets Datter.
Kære barn, elsk dig selv, som du har hørt her i dag. Hun siger, at hun godt ved, at det er lettere sagt end gjort. Der er mange sider af dig, siger hun, der endnu ikke er kommet til udtryk igennem dig. Du har holdt dig tilbage mange gange op igennem dit liv og op igennem din barndom. Men i tiden foran dig, vil du komme til at springe ud og blomstre som den kvinde, du er med al din styrke. Også du, mit barn, vil komme til at hjælpe mange mennesker. Hun siger, at du har evner udi åndelig retning - det har du haft ligesiden, at du var en lille pige. Du kommer til at se mere og mere. Maria siger til dig, at hun vil sige det til dig, som Sananda, hendes søn, så ofte har udtalt: Jo mere, du pudser dit sjæls spejl, jo mere skal du høre og se.
Så siger hun, at der har været en del tunge ting for dig i din barndom, men det vil lettere mere og mere, som du finder hjem til dig.
Du er elsket, jeg er Maria, Lysets Datter.

Lizell B. Madsen
I am Sananda, you can call me Jesus.
What are you afraid of? Go follow your dreams! You know you want to! Take the last step and jump. Don't be afraid. What is the worst thing that could happen? You could fall and hurt yourself, but then you'll know that that wasn't a good place to jump from. And if you jump from a very high place, so what? I have always been there to catch you, I have never let you fall.
I have always been here for you - know that. Take that energy, take my love into your heart - and know that you are loved too. That you have been with me always, and that I have likewise always been with you. So don't let fear stop yourself - know that fear is just false evidence appearing real. It's not the truth, it's not reality - it's something your mind has made up. Contact your heart, and ask it, ask your heart to tell you the truth, and it will open your eyes and make you see everything more clearly.
Know that I am the first, the last and the living, and that I have always been with you. You are loved and blessed. Go in peace. I am Sananda.

Birgit E. F. Emdal
Sananda vil gerne svare dig, og der er sikkert også andre til stede, der gerne vil sige noget. Han siger, at det bedste, som du kan gøre for dine børn, er at elske dem betingelsesløst. Så siger han, at du også skal stille nogle krav ti de steder, hvor børnene færdes, til de institutioner. Bed om, siger han, om at få det spirituelle mere med i deres skoleliv og i institutionerne. Du kan på denne måde væremed til at åbne op for de mennesker, der skal ind og arbejde dér. Det er den ene ting, og så siger han til dig, at foregå dem med et godt eksempelt og lytte til dem og vær dér for dem. Der er mange børn, og dine kommer også til det, siger han, kan se og sanse noget, som du ikke kan. Bare være der for dem, sålænge det ikke er noget, som de bliver bange for, er det godt nok. Tal med dem om det, at du ved, at det er der nogen, der kan - at det er ok, så de føler sig elsket, og ikke at de skiller sig ud, at de ikke er anderledes. At det er godt, at de er som de er. Det er det allervigtigste. Han takker dig mange gange, siger han, fordi du stillede dette spørgsmål. Det var vigtigt at få sagt, så alle her kunne høre det, for alle får kontakt med disse nye, gamle børn, siger han og griner. Der mener han jo, siger han, at det er gamle sjæle, der er gået til jorden. Og mange af dem kommer også fra andre universer. I skal forstå, siger han, at der findes liv i universet mange andre steder end på jorden. Nogle af jer, der sidder her, har også været dér. Derfra har I bevidstheder med. Men elsk børnene, stil krav, siger han, både til jeres egne og andres børn, for det vil ske, at det åndelige kommer ind her. Og børnene er jo kommet for at hjælpe med det.
Han takker.


Spirit (3/01)


Bladet Spirit udkommer næste gang i løbet af april måned, hvor nye kanaliseringer vil blive bragt. Bladet laves i samarbejde med Stjernen's elever og kollleger i forbindelse med uddannelsen: De opstegne Mestres lære. Bladet vil udvikle sig løbende og følgende emner vil især blive beskrevet: Det hvide Broderskab, Englehierarkiet, Rumfolket, Edgar Cayce, Sundhed/sygdom og Healing.

Bladet kan bestilles på tlf/fax: 3969 1518 eller email: stjernen@vip.cybercity.dk eller send bestilling til Stjernen, Søborg Hovedgade 32, 2860 Søborg. Copyright: Kopiering kun tilladt efter skriftlig tilladelse fra Stjernen.
Løssalgspris pr. nr: kr 25,- ½-årigt abonnement (6 numre) kr 170,- 1-årigt (12 numre) kr 300,- incl. forsendelse. Blot indbetal på Stjernen's Giro:257 1285 mærket: Spirit. Tidligere blade kan købes så længe lager haves.

Tilbage til kanaliseringer
Forsiden