Vi har alle et ansvar nu
Kuthumi den 13. september 2001
Kanalisering live i Stjernen V Birgit Elisabeth Friis Emdal

Kuthumi har stået og trippet her ved siden af.
Ja det er mine ord, siger han.
Ja det er det!

I kan bare kalde mig Johannes. Han siger at han tit og ofte taler med alle jer som sidder her i aften. I taler sammen i Visdommens Hal, hvor I går på det samme universitet. Han vil fortælle jer noget nu, som flere af jer kommer til at sige videre til andre mennesker som vil spørge jer i den nærmeste fremtid.
Hvordan kan Gud eksistere når sådanne katastrofer får lov at ske på Jorden ? Hvad er meningen?
Som I hørte før, Maria fortæller om at det er et led i den Guddommelige plan. Hvis vi går tilbage til verdenskrigene som også var nødvendige på mange planer - var også denne katastrofe et led. Mange mennesker sender tanker af sted og spørger til meningen. Om meningen med livet og hvor hurtigt livet kan blive tabt. Mange mennesker sender bønner af sted til det højeste, de tror på. Og mange mennesker sender også vrede tanker af sted til den, de kalder for Gud. For Gud har mange navne uanset om vi kalder Gud for Allah, Buddha eller Jesus eller Lyset så er det den samme.

Menneskeheden har brug for at få udryddet drabets princip og det sker bl.a. på denne måde, så mennesker kommer i kaos og fortvivlelse og sender bønner og tanker af sted. Og derfor er det så vigtigt, kære børn, at I husker hvad Maria har sagt: At I vil være med til at vende disse mørke tanker som mange mennesker over hele jorden sender af sted i desperation, fortvivlelse og vrede. I vil være med til at vende denne tankeenergi, denne mørke energi til lys, ved at meditere og sende lys.

Forstå at det er 2 modsatrettede frekvenser af den samme energi, men lyset er stærkere end mørket. Hvert eneste menneske har ansvar for dette og I i særdeleshed.
I sidder her I dag såvel som I sidder i visdommens hal. I ved meget om det, for I er vise mennesker. I er alle kommet til Jorden for at hjælpe med at vende energien i disse stunder, og der vil komme flere prøvelser af slagsen på forskellige måder.

Som Maria sagde.: Jorden vil ryste før den lyser.

Jorden vil blive en lysende Kristusplanet og Kristus vil komme til syne på Jorden. Alle som en er I med til det og I ved det . I har det i jeres bevidstheder, i jeres højere bevidstheder. Tankens kraft er stærk, langt stærkere end alle her fatter, men I kan være med til at vende denne mørke energi og der er meget brug for det. Mind andre om det, der er blevet talt om her i aften. Sig det videre til dem I møder på jeres vej.
Mange medier og mange mennesker vil gøre det modsatte og rette vrede imod vrede. Der er en vej til Gud og til den lysende Planet. Det er kærlighed, det er lys. I er kommet med kærlighed til jorden. Brug det, handel på det som min broder Michael har sagt.
Dette var ordene.

Jeg hilser Kristus i jer alle.

Jeg er kuthumi.